Baka med dina barn!

Väck bagareglädjen hos hela familjen i denna e-bok i en serie, där ni enkelt och mysigt kan baka med barn. Enkla recept, steg för steg anvisningar med bilder och YouTube-länkar för att lära er knepen till enklare bakning. Denna första bok är inspirerad av Alla Hjärtans Dag, men kakorna kan användas till vilka högtider som helst.

Ipad med e-boken Mimmas enkla favoriter

Roliga och pedagogiska videor

Med boken följer också ett antal roliga och pedagogiska Youtube-videor som barnen uppskattar och som gör bakningen både roligare och enklare.

Om mig

Jag heter Mimma, och i denna e-bok ska du få följa med och baka enkla, goda och roliga recept tillsammans med mig och barn från min fina stora familj. Jag har i många år drivit ett bageri i södra Sverige, i den lilla mysiga byn Vellinge. Tillsammans med mina söner, när de var yngre, har vi testat all världens kakor, och den tid vi i familjen tillbringar i bageriet tillsammans är ovärderlig.

Just den känslan vill jag nu dela med dig. Så stäng av tv:n och datorn och njut av en stunds söt kreativitet med dina nära och kära – börja baka tillsammans, helt enkelt!